Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Els serveis  > Espai Santa Caterina
 

Espai Santa Caterina

Expo Anton Bernad

Exposició de fotografia “Antoni Bernad. Catalans. Retrats”

Del 26 de gener al 31 de març

Les fotografies, que mostren el treball d’un dels fotògrafs de referència pel que fa al tractament del retrat, formen part de l’obra completa Catalans. Retrats –un conjunt de 200 obres preses entre els anys 70 i 80 del segle passat i que s’inscriuen en el programa Itiner’ART de la Fundació Vila Casas.

L’exposició és un dels treballs més rellevants d’Antoni Bernad (Barcelona, 1944) com a retratista. El projecte destaca pel tractament que el fotògraf dóna al retrat i pel valor històric del document.

S’hi poden veure 32 fotografies dels personatges següents:  Albert Porta, Antoni Clavé, Antoni Llena & Àngel Jové, Antoni Tàpies, Artur Mas, Bigas Luna, Carlos Pazos, El Tricicle, Federico Correa, Hernández Pijuan, Josep Corredor Matheos, Joan Brossa, Joan Miró, Joan Oró, Joan Ponç, Jordi Pujol, Josep Carreras, Josep Guinovart, Josep Pla, Mercè Rodoreda, Miquel Roca, Oriol Bohigas, Pasqual Maragall, Ràfols Casamada & Maria Girona, Raimon, Salvador Dalí, Salvador Espriu, Sergi Aguilar, Teresa Gimpera, Xavier Corberó, Xavier Cugat i Xavier Trias.                                     

L'Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona disposa d'un espai expositiu, l'Espai Santa Caterina, ubicat al passatge Aristides Maillol, obert a tota la ciutadania i, més enllà de les actuacions que s'organitzin des de la pròpia institució per donar a conèixer temes relacionats amb la ciència, la cultura, l'empresa, la fotografia, la moda i d'altres que tenen incidència en l'acció de Govern, es posa a disposició dels ciutadans i entitats que vulguin proposar alguna mostra o exposició.

Organitza l’exposició la Generalitat de Catalunya (Palau Robert), amb la col·laboració de la Fundació Privada Vila Casas.

 

 

Espai Santa Caterina

Passatge Aristides Maillol s/n 17002 Girona

espaisantacaterina@gencat.cat

www.facebook.com/espaisantacaterina 

Telèfon d'informació: 012 

Horari: De dimarts a dissabte de 10h a 18h, i fins les 19h des del mes de juny al mes setembre.
 24 i 31 de desembre i 5 de gener: de 9 a 14 h
 25 i 26 de desembre, 1 i 2 de gener: tancat

Data d'actualització: 09.06.2016